IREM KONFERENCIA

 

A chicagói székhelyű  amerikai ingatlankezelő szövetség(IREM) és a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége együttműködési megállapodást irtak alá Budapesten 2012 október 5-én .
Jim Evans IREM 2012 vi elnöke és Nancye Kirk egynesen Rio de Janeirobol érkeztek,hogy az együttműködést megkössék a szervezetek között .
Az IREM és MIGSZ  szervezet 1996-ban Chicagóban,1998-ban Las Vegasban,2004 és 2008 években pedig Budapesten kötött már együttműködési megállapodást.

Az oktatási témák és támogatásokat tartalmazó anyagok az amerikai kontinensrõl érkeznek, s nyolc blokkban, blokkonként két napig tanítják a szakembereket, akik minden témakör végén számot adnak a megszerzett tudásról.

Az általuk elkészített értékelést aztán késõbb az IREM csak jóváhagyja.

Eastern European Property Federation finnaszírozásával létrehozott CPM(Certified Property Management) kurzusokon 25 rangos magyar szakember kapta meg a kilencvenes megtisztelő cimet jelentő CPM mínősítést hazánkban.

Az  amerikai világszervezet 22.000 taggal rendelkezik és ebből 18.000 az USA és a fennmaradó 4000 tag a világ többi 60 országából kerül ki.


dr Németh Miklós
Főtitkár